Bezoek op Sint Eu!
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Hannah
12 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Volgens velen is het weer nodig tijd voor een nieuw berichtje. Nu alle bezoek weer weg is en de rust weder is gekeerd kan ik de belevenissen van de afgelopen weken weer verwerken tot een mooi verhaaltje.
Allereerst heel erg bedankt voor de leuke reacties, krabbels en kaartjes! Super leuk om wat te horen uit het koude Nederland.
Erg jammer dat ik het kampioensfeest heb misgelopen. Het was een geslaagd feestje hoorde ik al weer...Gisteravond hebben we weer een poging gedaan om een feestje te bouwen in het mooie uitgaansleven hier maar wederom was het niet echt een succes. De intermezzo was zomaar gesloten, dus toen zijn we eerst maar wat gaan eten bij de patatboer. Daarna met volle moed voor de 4e keer naar Chucky´s, en welja er zaten zowaar meer mensen binnen dan alle vorige keren samen. Lekker een drankje genuttigd, gekletst met een knappe rastaman en toen toch maar weer richting huis gegaan.
De afgelopen weken was het hier een drukke, maar gezellige bedoeling, Wimpie, Erik en Wilbert hebben hier een vakantie doorgebracht.
In de afgelopen weken hebben we drie keer bij de chinees gegeten en een paar keer bij de patatboer dus deze week maar weer lekker aan de aardappelen met groente!
Verder hebben we het eiland laten zien op 2 quads en een scooter, erg grappig die quads maar ze trillen wel enorm. De heren vonden het ook leuk speelgoed, de kindjes in hun kwamen helemaal boven.
Verder hebben we nog lekker gesnorkeld en gezwommen in de zee, de golven waren erg hoog, bijna gevaarlijk hoog, maar wel mooi.
Erik en Wilbert hebben ook nog een kijkje op mijn school genomen, ze zagen toch wel een groot verschil met de school van Rianne haha.
Dinsdagavond hebben we gezellig gebbqd, Erik was jarig, dus dat hebben we op z´n antilliaans gevierd met veel vlees op de bbq. We hadden zelfs nog een mooie verjaardagstaart/cake gebakken. Omdat we aardig wat over hadden hebben we Rickie ons buurjongentje erbij geroepen aangezien de mensen hier altijd wel kunnen eten.
Ook hadden we nog een extra gast die in onze voorraadkast verbleef... En klein schattig muisje! Hij knaagde aan alle zakjes die hij maar tegen kwam. Na de hele kast leeggehaald te hebben zijn we hem tegengekomen en is hij naar buiten gevlucht. Inmiddels kan hij niet meer terug komen dankzij de grootste dierenvrienden Erik en Wilbert.
De spin die voor de 2e keer ons huis binnendrong is inmiddels ook plat, met de mieren valt het de laatste tijd gelukkig mee en de vliegen en muggen komen en gaan... Dat wat betreft onze extra huisdieren.
Inmiddels ben ik aan het leren om snel me bed uit te komen wat nog niet helemaal wil lukken maar wel noodzakelijk is aangezien mijn telefoon is ontvreemd op Sint Maarten en deze fungeerde als 2e en 3e wekker. Gelukkig moet Rianne er ook vroeg uit, maar ze heeft me nog maar een keer echt wakker moeten maken! Ik heb nog 7 weken om te oefenen!
Volgens mij ben ik wel weer uit verteld, ik doe al bijna een uur over dit berichtje aangezien msn ook nog aan staat. Gelukkig gaat het met mijn beide broertjes goed en nog 2 weekjes en dan komen mijn ouders en zusje dus tot die tijd genieten we van de rust!
Ik groet u allen, wacht op leuke reacties en krabbels en tot het volgende verhaaltje maar weer!
Liefs Hannah
PS.
Bij deze alvast mijn excuses voor de mega volgordeloze opbouw van dit bericht!
12 April 2008 - 16:38
Patrick V/d Hoorn:
Als ik dit zo lees lijkt de stage mij voor jou een hinderlijke onderbreking van je vakantie of niet? =D -
12 April 2008 - 16:46
Jorieke:
Hey hannah!
Jij vermaakt je zo te horen prima op Sint eustatius!Hoe bevalt het lesgeven je daar?Met Rianne ook alles goed?
Nog 1 1/2 maand en dan zit het er alweer bijna op.
Lio loopt lekker en verder gaat het mij mij ook goed.
Geniet lekker van de zon, water en al het moois op statia!
Liefs jorieke
12 April 2008 - 18:10
Mama:
heey han, mooie foto,s hebben jullie zelf die cake gebakken? ik ben trots op jullie.
nog 2 weken en dan kunnen wij ook bruin worden.
groeten aan rianne. -
12 April 2008 - 18:28
Afina:
ha die Hannah, en, lukt het een beetje om te leven zonder telefoon? lastig he?
hoe is het eigenlijk daar, heb je gewoon 1 grote vakantie of steek je er ook nog iets op voor school? want dat was toch de bedoeling?
nou, geniet nog maar mooi verder meid, wij gaan morgen je moeders verjaardag vieren.
groetjes afina -
13 April 2008 - 11:00
Henny:
ha die hannah eindelijk weer rust in de keet.hadden jullie die muis nu niet gewoon als huisdier kunnen houden is goed voor de restjes in de kast.wat zal dat lekker smaken gewoon weer aardappels met groente.de patat komt je zeker de neus wel uit.mooie fotos en een goed verhaal hoor hannah de groetjes uit wezep -
14 April 2008 - 08:58
Gert Schouten:
Hallo dames,
Wat een zware tijd hebben jullie achter de rug. Vermoeiend zo'n lio plek. De foto's zijn prachtig. Goed om op te merken dat jullie oog hebben voor de omgeving en de natuur. Alleen, willen jullie een hagedis niet voor een salamander uitschelden, dames. Maar goed dat je alle natuuronderwijsmodules hebt gehaald, anders......
Nog een prachtige tijd toegewenst,
Mvg, Gert Schouten -
20 April 2008 - 19:31
Ryanne:
Super mooie foto's zus! Kan niet wachten!!:D