Hej we're going to Aruba!!
Door: Hannah
Blijf op de hoogte en volg Hannah
20 Augustus 2008 | Nederland, Dalfsen
Om het thuisfront over onze belevenissen op de hoogte te houden zal ik weer proberen regelmatig een verhaaltje plaatsen, en hoop ik natuurlijk weer op leuke reacties en roddels uit het koude Nederland! Voor wie er tussenuit wil knijpen.. (Wat heel goed te begrijpen is;)) Kom gerust langs, Gezellig!!
Liefs Hannah
20 Augustus 2008 - 20:38
Mama:
Heej Hannah, hartstikke leuk voor je, maar ik heb toch wel wat gemengde gevoelens hoor.
Maar wie weet, komen we je bezoeken.
liefs van je moeder. -
21 Augustus 2008 - 06:18
Afina:
langskomen om afscheid te nemen lukt niet meer, dus doen we het maar zo.
wij wensen je heel veel plezier op aruba, pas goed op jezelf en we zien elkaar over een jaar? langskomen in aruba zit er ook niet in (hebben we het al over gehad) maar we hopen dat jullie heel erg zullen genieten, en dat zal vast wel.goede reis en tot ziens!!! Alex afina Korneel. -
21 Augustus 2008 - 10:59
Eddy En Ria:
Een hele goede reis.
Heel veel succes en natuurlijk, HEEL VEEL PLEZIER!
Liefs van ons. -
24 Augustus 2008 - 12:04
Gert Schouten:
Dames, heel veel succes.
Nu geen tijd voor feesten, maar centjes verdienen.
Doe jullie best.
Niet op lijntjes gaan lopen, want dan worden jullie gediskwalificeerd.
25 Augustus 2008 - 07:47
Aal:
He meis heel veel plezieren we houden de site in de gaten
Liefs familia tempelman
Knuffel van Eilmerik -
25 Augustus 2008 - 08:01
Afina:
hee meissie, als het goed is ben je nu op Aruba gearriveerd,zo'n 9 uur geleden?
goede reis gehad? even lekker bijkomen en dan hard aan het werk?
heel veel succes!!!
groetjes van ons -
26 Augustus 2008 - 09:32
Geert Van Zitteren:
Hoi Hannah en Rianne.
Wat een super leuk bericht! Dan gaat jullie wens toch in vervulling. Ik zal zeker jullie vehalen volgen en ben erg benieuwd.
Veel succes maar vooral ook veel plezier.
Groetjes, Geert. -
26 Augustus 2008 - 09:32
Geert Van Zitteren:
Hoi Hannah en Rianne.
Veel succes maar vooral ook veel plezier.
Groetjes, Geert. -
31 Augustus 2008 - 18:36
Mama:
heey hannah je bent nu een week weg, en je hebt nog steeds geen internet.
dat is heel lastig, morgen voor het eerst echt aan het werk? succes en heel veel plezier liefs mama -
02 September 2008 - 05:56
Josien:
Heey meid!
Hoe is het daar?? Heb nog niets van je gehoord, maar dat komt wrs doordat je geen internet hebt. Balen zeg! Als je weer internet hebt, laat je dan weten hoe het bij jou is? Op school, het eiland, de mensen etc... Succes met de kindjes! Kus! -
02 Oktober 2008 - 07:10
Pa:
Hoi Hannah
Wat hoor ik nu, heb je een auto gekocht, en nog wel een oude jeep. Heb je helemaal vaders advies niet nodig gehad. Ik hoop dat jullie er veel plezier mee hebben. (en weinig onderhoud)
Van je bezorgde vader
(niet echt hoor)